Vanaf 3 maart zijn wij weer geopend. Hierbij houden wij ons coronaprotocol aan, klik hier om deze te lezen

Vermoeidheid Hoogeveen

Ben je steeds moe? Natuurlijk is het slim om even naar de huisarts te gaan. Het kan altijd zijn dat er een medische oorzaak is. Maar waarschijnlijk komt het simpelweg doordat je het drukker hebt dan anders, of dat je al langer teveel op je bordje hebt. Het komt vaak voor dat je dan ook last krijgt van spier- en gewrichtspijn. Dat veroorzaakt dan een vicieuze cirkel, omdat je door de pijn slechter slaapt, je nog vermoeider wordt etc. Om die cirkel te doorbreken, is massage gelukkig de perfecte oplossing! 

contact opnemen

Massagetherapie in Hoogeveen

homeafbeelding3

Je gaat lekker liggen en laat alles over je heenkomen. Het belangrijkste van massagetherapie bij vermoeidheid is dat er even écht aandacht is voor jou. Ik masseer de pijnlijke plekken en jij hoeft alleen maar te relaxen. Na één behandeling voel je je al een ander mens en dat merk je ook gedurende de nacht. Een paar keer een ontspannende massage is dus precies de goede manier om de vicieuze cirkel van dat afgematte gevoel, pijn en slapeloosheid te doorbreken. Uiteraard zullen we ook kijken of er nog een onderliggende oorzaak is van je pijn en of daar nog iets aan moet gebeuren. 
 

Neem contact op

Heb je het gevoel dat je steeds in hetzelfde kringetje ronddraait en dat je hulp nodig hebt om dat te doorbreken? Dan is het tijd om met mij contact op te nemen (via 06-21526050, het contactformulier op mijn website of een mailtje naar contact@massagepraktijklennekedam.nl). Samen met jou zal ik kijken naar wat de oorzaak zou kunnen zijn. Het is belangrijk dat je me vertelt wat er bij de huisarts bekend is geworden (misschien heeft deze je zelfs wel doorverwezen). Zo kunnen we een passend behandelplan opstellen en je zo snel mogelijk van je pijn en vermoeidheid afhelpen.