Vanaf 3 maart zijn wij weer geopend. Hierbij houden wij ons coronaprotocol aan, klik hier om deze te lezen

Stress en burn-out Hoogeveen

Klachten van stress en burn-out kunnen je leven flink vergallen. Naast de geestelijke klachten, kun je ook last hebben van lichamelijke klachten. Vooral de spieren en het bewegingsapparaat krijgen het hierbij zwaar te verduren. Door massage kan de stress die zich in het lichaam heeft opgebouwd, verdwijnen, wat ervoor zorgt dat je je beter gaat voelen en weer meer gaat ontspannen in je eigen lichaam. 

Contact opnemen

Hoe kan massage jou helpen?

Het herstellen van een burn-out of het verminderen van stressklachten dient op verschillende manieren te gebeuren. Ik kan je daarbij helpen door de spieren los te maken door middel van een therapeutische massage. Tijdens deze massage worden spanningen gelokaliseerd en de spieren vakkundig losgekneed. Dit zorgt voor gezonde spieren. Ook kan een massage je uiteraard helpen stress en angstklachten te verminderen. Tijdens de massage komen de hormonen endorfine en oxytocine vrij, die je een fijn, geborgen gevoel geven en emoties vrij laten komen, die jarenlang opgeslagen zijn in het lichaam. Het vrijkomen van deze emoties is een belangrijk onderdeel van je herstel. 

homeafbeelding1

Door een therapeutische massage kun je je dus geestelijk en lichamelijk beter gaan voelen. Je krijgt weer meer zin om dingen aan te pakken en voelt je een met je lichaam. Een massage is dus een heerlijke ondersteuning tijdens het herstel van een burn-out. 

Contact

Mijn praktijk is gelegen in Hoogeveen. Voor advies of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via de mail klantenservice@massagepraktijklennekedam.nl, maar voorkeur heeft het om even te bellen of het online reserveringssysteem te gebruiken. Klik hiervoor op de knop Reserveren op mijn website.