Vanaf 3 maart zijn wij weer geopend. Hierbij houden wij ons coronaprotocol aan, klik hier om deze te lezen

Van je rugpijn af in Hoogeveen

Je bukt, maakt een bepaalde beweging en ineens schiet er een vlammende pijn in je rug. Je kunt bijna niet meer lopen, staan of zitten. Of heb je een steeds terugkerende pijn in je rug, die bijna chronisch te noemen is? Hoe het ook zij, rugpijn is een pijnlijk probleem, dat je leven danig kan ontwrichten. Daar wil je dus zo snel mogelijk van af!

Contact opnemen

Soorten en oorzaken

Je rug omvat een groot deel van je lichaam: van je stuitje tot aan je nek, met ruggenwervel, zenuwen en een complex geheel van spieren en botten. De pijn kan dan ook in verschillende stukken voorkomen en verschillende oorzaken hebben. Rugpijn is dus eigenlijk een verzamelnaam. Gelukkig zijn de meeste soorten van onschuldige aard en bij een bezoek aan de huisarts worden deze bestempeld als aspecifiek. Er is dus geen duidelijke ziekte of afwijking als oorzaak voor aan te wijzen. 
 

Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het behoorlijk zeer kan doen en je er toch graag vanaf wilt. Gelukkig kan ik je in mijn massagepraktijk in Hoogeveen wél helpen. Middels massage zoals triggerpoint- en bindweefselmassage, cupping of medical taping wordt de pijn verlicht en het probleem aangepakt. Daarnaast bekijk ik jouw individuele geval ook als geheel. Dus zoek ik niet alleen naar de directe oorzaak, maar kijk ik ook naar eventuele indirecte omstandigheden, zoals stress of een verkeerde houding. Ieder mens is anders, elke pijn is anders en dat vraagt om een aanpak op maat. 

Blijf niet met je pijn rondlopen!

Ik vind dat je nooit met je rugklachten moet blijven rondlopen, want er kan zoveel aan gedaan worden. Neem contact op via telefoonnummer 06-21461993 en maak een afspraak om je klachten te bespreken in mijn praktijk in Hoogeveen en te ontdekken wat ik voor je kan betekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk om te mailen (klantenservice@massagepraktijklennekedam.nl).