Hooikoorts Hoogeveen

Hooikoorts wordt vaak onderschat en het is niet zomaar een allergie. De symptomen kunnen je leven danig ontwrichten en zijn in het beste geval vervelend en heel erg vermoeiend. Kortom daar wil je natuurlijk graag zo snel mogelijk vanaf, maar misschien heb jij je al neergelegd bij het idee dat je er maar mee moet leren leven? Niets is minder waar! Wist jij dat medical taping dé manier is om hooikoorts te behandelen? Hieronder vertel ik je er meer over. 

Contact opnemen
 

Het hele jaar klachten?

Hoewel je klachten afhankelijk zijn van de pollen die vrijkomen in de natuur, heb je vaak toch bijna het gehele jaar klachten. Door de opwarming van de aarde en de klimaatverandering hebben we steeds langer en vaker warm en droog weer: de omstandigheden waarbij de meeste pollen in de lucht zitten. Daarom hebben patiënten veel langer klachten en gaan die ook steeds vaker over in een chronisch verloop. 

Medical Taping Hoogeveen

Hooikoortsklachten kunnen worden tegengegaan door middel van Medical Taping. Door de tape op specifieke plekken aan te brengen, namelijk het reflexgebied van de longen en de luchtwegen, beïnvloedt het de segmentale structuren en de reflexzones in je lichaam. De tape heeft zoveel effect doordat het 24 uur per dag op de probleemzones geplakt zit. Het stimuleert zo de doorbloeding en de lymfecirculatie. Met één behandeling heb je dus wekenlang effect tegen klachten als: 

  • Niezen
  • Rode ogen en tranen
  • Jeuk
  • Brandende ogen en neus
  • Loopneus
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid

Meer weten?

Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met mij opnemen. Je kunt mailen (contact@massagepraktijklennekedam.nl), bellen (06-21526050) of het contactformulier op de website invullen. Wil je liever direct een afspraak maken? Doe dit dan bij voorkeur via de knop ‘online reserveren’ op de homepage of telefonisch.