Vanaf 3 maart zijn wij weer geopend. Hierbij houden wij ons coronaprotocol aan, klik hier om deze te lezen

Hoofdpijn Hoogeveen

Heb je vaak last van pijn in je hoofd? Hoofdpijn is eigenlijk een verzamelnaam voor een reeks aan pijnklachten en er zijn dan ook veel verschillende soorten. Daarbij kun je denken aan: 

  • 'Gewone’, dagelijkse pijn in het hoofd 
  • Migraine in verschillende vormen 
  • Clusterhoofdpijn 
  • Spanningshoofdpijn 
  • Medicatie afhankelijke hoofdpijn 
  • Aangezichtspijn 

Contact opnemen

Verlichten van je klachten

 

homeafbeelding3

Waarschijnlijk ben je al bij de huisarts geweest. Dat is verstandig, want soms is er een medische oorzaak voor je klachten. Wat de boosdoener in jouw geval ook is, je wilt natuurlijk graag van je pijn af! Wanneer er een medische oorzaak is, dan zal de huisarts dat behandelen. Maar voor het verlichten van je klachten kun je, als je in Hoogeveen of omgeving woont, ook in mijn praktijk terecht. Fysiotherapie en massage zijn namelijk goede methoden om de onderliggende oorzaak van je pijn aan te pakken. 

 

Wat kan ik voor je betekenen?

Tijdens een intake gesprek zal ik samen met jou uitzoeken wat de boosdoener is. Gebruik je bijvoorbeeld veel cafeïne en pijnstillers? Heb je veel stress in je leven of zit/lig je in een verkeerde houding? Het zijn allemaal belangrijke factoren waar eventueel iets aan gedaan moet worden. Verder zal ik ook een behandelplan opstellen. Dit kan bestaan uit massage om de nek-, schouder- en rugspieren los te maken en zo de pijn weg te masseren. Daarnaast zijn er nog meer methoden zoals medical taping, cupping, Dorn therapie, triggerpoint massage en bindweefsel massage

Neem contact op!

Je ziet dus dat er veel mogelijkheden zijn om je pijn te verlichten, blijf er daarom niet mee rondlopen! Wil je meer weten of een afspraak maken? Je kunt je vragen stellen via e-mail contact@massagepraktijklennekedam.nl en het contactformulier op de website. Bellen kan ook via nummer 06-21526050. Wil je direct een afspraak maken bij mijn praktijk in Hoogeveen? Bel dan even of maak gebruik van de knop ‘online reserveren’ bovenaan de website.