Vanaf 3 maart zijn wij weer geopend. Hierbij houden wij ons coronaprotocol aan, klik hier om deze te lezen

Fibromyalgie en CVS Hoogeveen

Is bij jou de diagnose fibromyalgie of CVS gesteld, dan heb je waarschijnlijk al een lange, moeilijke weg achter de rug met zelf dokteren en doktersbezoeken én heb je te maken met onbegrip van je omgeving. De constante pijn en vermoeidheid maken je depressief en wanhopig, temeer daar er zo weinig aan te doen lijkt te zijn. Omdat niet te zien is dat jou iets mankeert, denken de mensen in je omgeving vaak dat het tussen je oren zit. 

Contact opnemen
 

Aandacht voor jou

homeafbeelding1

Daarom is het nu tijd voor jou! Bij Massagepraktijk Lenneke Dam krijg je wél dat begrip en wordt je serieus genomen. Samen met jou bekijk ik wat de belangrijkste probleempunten zijn en wat daar aan gedaan kan worden. Bij fibromyalgie zijn er 18 zogenaamde ‘tenderpoints’, de plekken in je lichaam die het meeste problemen opleveren. Het kan zijn dat je bij meerdere van die punten klachten hebt. Bij CVS zijn de klachten misschien wat minder duidelijk aan te wijzen, maar in beide gevallen geldt dat een goede, ontspannende massage veel verlichting geeft. 

 

Fibromassage Hoogeveen

Fibromassage is een hele zachte manier van masseren, veelal gericht op de tenderpoints. De pijn wordt zo weggemasseerd. Omdat bovengenoemde aandoeningen veel overeenkomsten vertonen, wordt deze massagevorm ook als zeer ontspannend en verlichtend ervaren door patiënten met het chronisch vermoeidheidssyndroom. 

Blijf soepel en actief

Het is erg belangrijk om te zorgen dat je lichaam niet verstijft. Daarom is het essentieel om in beweging te blijven en de pijnlijke plekken niet te ontzien. Wil je meer weten hierover en over wat ik voor je kan betekenen? Bel me dan via telefoonnummer 06-21461993. Mailen kan natuurlijk ook (klantenservice@massagepraktijklennekedam.nl) en als je direct een afspraak wilt maken, kan dit telefonisch of via de knop ‘online reserveren’ bovenaan de homepage.