Vanwege zwangerschapsverlof van Lenneke worden de behandelingen op dit moment uitgevoerd door Joanne.
Zij heeft 21 haar ervaring als massagetherapeut, waardoor je ook bij haar in zeer goede handen bent. Meer weten over joanne kijk dan onder team.

Voetreflex

Een voetreflex massage is gebaseerd op de theorie dat er zich reflexzones bevinden op en onder de voeten. Deze zones zijn via energiebanen verbonden met de organen en de weefsels in je lichaam. De energiebanen kunnen geblokkeerd raken en veroorzaken zo problemen elders in het lichaam. Door het masseren van de reflexzones worden deze blokkades opgeheven en behandel je dus de corresponderende delen van het lichaam. Je activeert daarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam en geeft het de kans om de balans te herstellen.

Een behandeling voor het hele lichaam

Bij een voetreflexmassage wordt altijd de hele voet gemasseerd en daarmee wordt het volledige lichaam dus behandeld. Tijdens de massage zal blijken of er extra gevoelige punten zijn en daar zal dan wat extra aandacht aan besteed worden. 

Deze massage heeft de volgende voordelen

  • Het is ontspannend en stress verlagend
  • Stimuleert het zelfhelend vermogen
  • Afvalstoffen worden afgevoerd
  • Klachten verminderen
  • Slaap verbetert


Juist omdat het hele lichaam wordt behandeld, kan een voetreflex massage gunstig zijn voor diverse klachten, zoals hoofdpijn, allergieën, spijsverteringsklachten, stress gerelateerde klachten, slaapproblemen, maagklachten, klachten door menstruatie, overgang of hormonale verstoringen, longaandoeningen en nog veel meer. 
 

Vragen?

Het kan dus goed zijn dan je één of meerdere andere klachten hebt die hierboven niet genoemd zijn. Wil je weten of deze massage ook voor jou de oplossing zou kunnen zijn? Neem dan contact met mij op. Ook voor andere vragen kun je mij altijd bereiken via het contactformulier op deze site. Daarnaast kun je ook bellen via telefoonnummer 06-21526050. Uiteraard ben ik ook bereikbaar via email contact@massagepraktijklennekedam.nl