Stoelmassage

Bij een stoelmassage worden de drukpunten in rug, nek, schouders, armen en handen gemasseerd. Het is dus een uitermate geschikte behandelmethode voor mensen die het niet prettig vinden zich uit te kleden in aanwezigheid van anderen. Het is ook fijn voor mensen die moeite hebben met het op de buik liggen, iets wat bij een gewone massage wel noodzakelijk is. 

De stoel

Voor deze massage neem je plaats in onze speciaal ontwikkelde massagestoel. De bewegende delen in de stoel kneden en voeren druk uit. Naast de gebruikelijke drukpuntmassage, bieden we je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciaal massagedoekje. Daarmee wordt er nog dieper gemasseerd en kun je heerlijk ontspannen.    

Omdat de stoel een groot gedeelte van het lichaam masseert, heeft het ook een breed effect en biedt het verlichting bij de volgende klachten:

  • Spanningshoofdpijn
  • Stijve nek
  • Pijn in schouders
  • Pijn en stijfheid tussen de schouderbladen
  • Tintelende handen en vingers

Speciale gelegenheden

Wij bieden ook speciale arrangementen voor bedrijven en particulieren. Een leuke en ontspannende optie voor een sportevenement, bedrijfsfeestje, of speciale dagen zoals secretaressedag, dag van de verpleging of lady's nights! Aangezien dit wel enige planning kost, is het slim om ruim van te voren contact met ons op te nemen. 

Contact

Wil je meer weten over stoelmassage of wil je een speciaal evenement met mij afspreken? Neem contact met mij op via het contactformulier op deze website. Verder kun je ook bellen via nummer 06-21526050, mailen contact@massagepraktijklennekedam.nl