Buikmassage

Onze buik is een belangrijk centrum in ons lichaam. We verwerken er ons voedsel en er vinden allerlei belangrijke processen plaats. Maar de buik speelt ook een belangrijke rol op emotioneel gebied: ook emoties, energiestromen en gedachten of indrukken worden er verwerkt en opgeslagen. De darmen produceren de neurotransmitters dopamine en serotonine, die van invloed zijn op onze innerlijke rust. Wanneer de darmwerking niet optimaal is, raken ook onze emoties uit balans en vice versa. Stress en emoties hebben eveneens weerslag op je buik: er ontstaan blokkades die voelbaar zijn als knopen of harde, pijnlijke gebieden.

Blokkades opheffen door buikmassage

Door de buik, en daarmee de verschillende organen, te masseren, verdwijnen de knopen en worden blokkades opgeheven. Buikmassage is dus een heel goede behandeling voor zeer uiteenlopende klachten, zoals pijn in de rug, benen of bekken, klachten tijdens de zwangerschap, rusteloze benen, slaapproblemen, stress, spanning en natuurlijk buikklachten. De massage werkt ontspannend, drijft afvalstoffen af en verhoogt het zuurstofgehalte.

Ook voor jou de juiste behandeling?

Is deze therapie ook voor jou geschikt? Neem contact met mij op zodat we kunnen bekijken of deze massage voor jouw klachten ook de juiste behandeling is. Uiteraard beantwoord ik dan meteen je eventuele vragen. Of maak direct een afspraak! Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 06-21526050. Om direct een afspraak te maken kun je ook op de knop 'online reserveren' klikken, bovenaan deze website. Daarnaast kun je het contactformulier op deze website invullen of mij een mail sturen (contact@massagepraktijklennekedam.nl).