Massagetherapie

Massagetherapie is een prettige en effectieve behandelmethode voor zeer uiteenlopende klachten. De massages kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd, afgestemd op de specifieke klacht. Het is geen enkel probleem om zo'n therapie naast een reguliere medische behandeling toe te passen. Indien nodig in overleg met de arts.

Elke klacht een effectieve massage

Veel mensen kampen dagelijks met vervelende lichamelijke klachten die hun dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Dit kan komen door teveel stress, een verkeerde houding, overbelasting of andere gebeurtenissen. Bij massagetherapie wordt gekeken naar het complete plaatje en niet alleen naar de klacht zelf. Daarnaast wordt er ook bekeken wat de klachten heeft veroorzaakt en krijg je meer lichaamsbesef. Hierdoor kunnen wij jouw klachten effectief behandelen en kun jij kiezen om anders met de oorzaak of klacht om te gaan.

Persoonlijk behandelplan

De eerste therapeutische behandeling duurt altijd 60 minuten inclusief een intake waarbij de klachten worden besproken. Daarnaast wordt er gekeken of massagetherapie ingezet kan worden voor de klachten of dat er redenen zijn waarom er niet gemasseerd kan worden.

Tijdens deze afspraak zal er een behandelplan opgesteld worden voor de vervolgbehandelingen, hierin zal ook worden bepaald hoe lang deze behandelingen zullen gaan duren.

Vergoedingen

Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVST en de koepelorganisatie RBCZ kunnen de behandelingen die vallen onder de massagetherapie (deels) in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Mijn behandelingen vallen onder de alternatieve therapie (dus niet onder fysiotherapie!). Wil je weten wat je vergoed kan krijgen kijk dan even op www.nvst.nl/zorgverzekeraars. Check altijd van te voren bij je eigen zorgverzekering of je daadwerkelijk hiervoor verzekerd bent om teleurstelling te voorkomen.

Neem contact op!

Denk je dat massagetherapie voor jou ook een goede oplossing is, of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-21526050, via e-mail contact@massagepraktijklennekedam.nl of via het contactformulier op de website. Afspraken maken bij voorkeur telefonisch of via de online reserveren knop bovenaan deze website.