Coaching

Dit jaar ben ik gestart met de opleiding ‘Professioneel Coach’ bij Balansgroep en naar alle waarschijnlijkheid zal ik die in mei 2019 afronden. 

Waarom professioneel coaching?

Tijdens mijn werk in de massagepraktijk word ik steeds weer geconfronteerd met het feit dat de klachten van mijn patiënten meestal niet alleen een lichamelijke oorzaak hebben. Lichaam en geest vormen een onlosmakelijk geheel: twee aspecten die elkaar steeds beïnvloeden. Dit kan zowel in positieve als in negatieve zin zijn. Psychische problemen, emoties en stress uiten zich vaak in lichamelijke klachten en chronische pijn. Daarom is het zo belangrijk de behandeling niet alleen te richten op de verlichting van die fysieke klachten, maar ook op de mens als geheel: massagetherapie in combinatie met coaching dus! 

Persoonlijke groei

Ik wil mensen die vastlopen in hun leven helpen, zodat zij door middel van coachgesprekken hun leven weer richting kunnen geven. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn daarbij erg belangrijk. Daarnaast wil ik me hierna nog meer gaan richten op coachen bij stress en Burn-out (opbouw). Bij dat alles is het natuurlijk fantastisch om een combinatie te kunnen maken met de massagetherapie en het coachen. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Ik ben dus nog niet daadwerkelijk beschikbaar als coach, dit stukje van Massagepraktijk Lenneke Dam is nog in ontwikkeling. Maar zodra er meer duidelijkheid is, zal ik dit melden op de media en je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer informatie hierover of over onze behandelmethoden. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-21526050 en vragen of verzoek om informatie kun je ook doorgeven door een mailtje te sturen naar contact@massagepraktijklennekedam.nl of via het contactformulier op de website.